Galceava. Nevestele lui Ungureanu se judeca pe mostenirea barbatului de la care amandoua au cate un copil Fostele sotii ale subprefectului de Iasi, Florin Ungureanu, se cearta de cateva luni pe averea lasata in urma de acesta: o vila cu livada, un a
Galceava. Nevestele lui Ungureanu se judeca pe mostenirea barbatului de la care amandoua au cate un copil Fostele sotii ale subprefectului de Iasi, Florin Ungureanu, se cearta de cateva luni pe averea lasata in urma de acesta: o vila cu livada, un apartament si patru masini. Ungureanu si-a pus capat zilelor in urma cu aproape un an, impuscandu-se in cap, de teama ca ar putea avea cancer. Ieri a fost termen la Judecatoria Iasi, in procesul intentat de prima sotie a fostului subprefect, Mihaela Simionescu, impotriva celei de-a doua neveste, Oana Ungureanu. Mihaela solicita 70% din averea lasata de Ungureanu, desi cei doi au divortat in 2001, dar nu au facut partaj si, mai mult decat atat, au continuat sa locuiasca impreuna si sa investeasca in casa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. In 2005, Ungureanu s-a indragostit de secretara lui, Oana, casatorindu-se cu ea in 2006. Oana este de acord ca Mihaelei sa-i revina o parte din mostenirea sotului, dar crede ca aceasta ar trebui sa primeasca numai jumatate, nu 70%. Verdictul in acest caz se va da cu siguranta in cursul anului 2008. In scandal sunt implicati si cei doi copii ai fostului subprefect, Dragos, de 16 ani, fiul Mihaelei, si Ema, de numai un an si cateva luni, fetita Oanei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.