Mihai Niculescu Cel mai mic dintre copiii sirianului Omar Hayssam va fi incredintat mamei sale, care a cerut, ieri, magistratilor sa i se acorde drepturi depline asupra cresterii si educarii fetitei concepute cu teroristul judecat pentru coordonarea
Mihai Niculescu Cel mai mic dintre copiii sirianului Omar Hayssam va fi incredintat mamei sale, care a cerut, ieri, magistratilor sa i se acorde drepturi depline asupra cresterii si educarii fetitei concepute cu teroristul judecat pentru coordonarea rapirii jurnalistilor romani in Irak. Femeia care a trait cu Hayssam o poveste de dragoste pe vremea cand lucra pentru el ca avocat l-a dat in judecata, iar procesul s-a terminat foarte rapid, ieri, pentru ca sirianul a fost citat prin mica publicitate, si nu in strainatate, caz in care procedurile ar fi durat chiar si un an. Avocata Violetei Parvan a depus, ieri, la dosar dovada ca femeia este executor judecatoresc, detine o casa in Otopeni, un alt apartament inchiriat si astfel o poate intretine pe micuta Sara Antonia. De altfel, iubita lui Hayssam a crescut fetita de cand s-a nascut, din martie 2005, impreuna cu bunicii materni, fapt relevat de ancheta sociala de la dosar. Hayssam, care mai are sapte copii cu Adela Omar, a fost inchis la cateva zile de la nasterea Sarei, a ramas arestat un an, apoi a fugit si acum este urmarit international. Violeta Parvan avea nevoie de acordul tatalui pentru a scoate copilul din Romania, care nu mai este necesar dupa incredintare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.