Procurorul Sterian Guli, cel care a castigat recent sefia Parchetului Capitalei, a fost ridicat, ieri, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Guli, care in prezent indeplineste functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Urzic
Procurorul Sterian Guli, cel care a castigat recent sefia Parchetului Capitalei, a fost ridicat, ieri, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Guli, care in prezent indeplineste functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni, a fost citat de procurorii anticoruptie in urma unor suspiciuni cu privire la oferire de mita pentru obtinerea subiectelor de examen inainte de sustinerea acestora. El ar fi beneficiat de complicitatea unor membri ai Comisiei de examinare, dar si din partea unor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Sterian Guli a fost un personaj controversat pe plan local, acuzat de afaceri dubioase cu terenuri si imobile alaturi de sotia sa, sefa agentiei Urziceni a BCR.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.