Strategie. Suflarea fotbalistica din Romania asteapta sa vada cui va da indicatii patronul stelistilor la partida de astazi La inceputul campionatului, finantatorul din Ghencea era un obisnuit al tribunei din Crang, unde isi urmarea la lucru investi
Strategie. Suflarea fotbalistica din Romania asteapta sa vada cui va da indicatii patronul stelistilor la partida de astazi La inceputul campionatului, finantatorul din Ghencea era un obisnuit al tribunei din Crang, unde isi urmarea la lucru investitia. Ramane memorabil momentul in care a coborat de la tribuna oficiala si i-a dat indicatii antrenorului Ilie Stan. "I-am spus sa joace cu Claudiu Ionescu mijlocas, pentru ca el folosea trei varfuri si trebuia sa inchida meciul. I-am mai spus sa-l bage pe Iacob pe linia de fund", a explicat Gigi Becali la finalul partidei Gloria Buzau - Farul, scor 1-0. Stan a dezvaluit atunci de ce patronul Stelei se implica: "Daca nu erau banii investiti de el aici, nu stiu daca incepeam campionatul", a scapat porumbelul fostul tehnician al buzoienilor. Patronul din acte al Gloriei Buzau este Costel Bucur, un apropiat al lui Gigi Becali, nelipsit la meciurile echipei din Ghencea. Altfel, Marius Lacatus are probleme de lot: Emeghara, Ovidiu Petre si Goian, incerti, Nicolita, accidentat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.