Actrita de origine canadiana Pamela Anderson spune ca este o "lenesa" si ca din acest motiv vrea sa iasa la pensie peste cinci ani si sa se intoarca in tara sa natala, potrivit unui interviu acordat de star cotidianului american USA Today, informeaza
Actrita de origine canadiana Pamela Anderson spune ca este o "lenesa" si ca din acest motiv vrea sa iasa la pensie peste cinci ani si sa se intoarca in tara sa natala, potrivit unui interviu acordat de star cotidianului american USA Today, informeaza AFP, citat de Mediafax.


"Primesc tot timpul propuneri pentru a juca in filme si telefilme. Refuz pe toata lumea. Impresarul meu s-a imbolnavit din aceasta cauza", a explicat salvamarul sexy din "Baywatch", in varsta de 40 de ani, mama a doi baieti in varsta de 11 si 9 ani. "Dar sunt o lenesa. Nu am chef sa muncesc. Vreau sa stau cu copiii mei", a declarat actrita.


Anderson, simbol sexual al anilor '90 datorita bustului sau generos, lucreaza in prezent ca asistenta a unui magician pe scena unui cazinou din Las Vegas, Nevada. "Iau avionul pana la Los Angeles, particip la cateva spectacole, dupa care ma intorc acasa", a povestit actrita.


"Inca cinci ani de activitate si apoi ma intorc in Canada", a spus aceasta. "Acolo am un teren. Va fi un moment potrivit (sa se intoarca in Canada - n.r.)", a declarat actrita care s-a casatorit in urma cu cateva luni cu Rick Salomon. Acesta a devenit celebru pentru relatia sa cu Paris Hilton, alaturi de care a aparut in celebra inregistrare video care a circulat foarte mult pe internet, "One Night in Paris", si care ulterior a fost distribuita ca film pornografic.
    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.