Bizar. Dupa ce ii grabesc sfarsitul, E-urile din alimente "conserva" corpul uman dupa moarte Groparii din mai multe cimitire din Capitala, precum si unii dintre preoti au constatat faptul ca trupurile neinsufletite se descompun mult mai greu din cau
Bizar. Dupa ce ii grabesc sfarsitul, E-urile din alimente "conserva" corpul uman dupa moarte Groparii din mai multe cimitire din Capitala, precum si unii dintre preoti au constatat faptul ca trupurile neinsufletite se descompun mult mai greu din cauza prezentei E-urilor in corpul uman. La mai multe cimitire din Bucuresti si imprejurimi, in diferite cazuri de deshumare ori dupa trecerea celor sapte ani dupa care, daca nu are loc de veci, mortul este dezgropat pentru a i se scoate osemintele, groparii au observat un lucru inedit: fata de anii trecuti, mortii nu mai putrezesc. Mihai Nica, gropar "de-o viata", a povestit pentru CANCAN ca la prima intamplare de acest fel s-a speriat ingrozitor. "Era la sapte ani si am dezgropat mortul. Eram invatat sa gasesc osemintele, da' cand colo omu' era aproape intreg. Avea pielea asa intinsa si nici nu mirosea. Am zis ca am gresit groapa...", a spus omul. Si la alte cimitire groparii au observat ca trupurile nu se mai descompun in ritmul natural, ci mult mai greu. Acest lucru este cauzat de prezenta E-urilor in organism. Desi pare greu de crezut, ipoteza este confirmata din punct de vedere stiintific: "Este adevarat, cadavrele se descompun mai greu din cauza E-urilor. Sa stiti ca acest lucru nu este deloc o noutate. In urma cu douazeci de ani, nemtii au descoperit faptul ca trupurile se descompun mult mai lent din cauza E-urilor. Exista o lista intreaga de E-uri care ne mumifica. O sa ajungem cu totii sfinti", ne-a declarat profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Chimie Alimentara. Intr-adevar, exista o intreaga lista de E-uri de tip conservant, seria 200, de la E200 la E297, unele dintre acestea fiind si cancerigene (E211, E213, E214, E215, E217, E230), acestea gasindu-se in alimente si nu numai. E-urile sunt coduri pentru aditivii alimentari folositi in Uniunea Europeana, iar despre potentialul lor cancerigen s-au facut nenumarate dezbateri: "Din cauza E-urilor, incidenta cancerului creste, ele induc faza de initiere a bolii la nivel genetic, acesti agenti grabind procesul de malignizare", spune prof. dr. Mencinicopschi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.