Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a amanat pentru azi, ora 13.00, judecarea incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo, din etapa a XVI-a a Ligii I, fiind foarte probabil ca numarul etapelor de suspendare a terenului celor doua echipe
Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a amanat pentru azi, ora 13.00, judecarea incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo, din etapa a XVI-a a Ligii I, fiind foarte probabil ca numarul etapelor de suspendare a terenului celor doua echipe sa fie unul record. Prima intalnire a celor doua cluburi cu cei din Comisia de Disciplina a avut loc miercuri, dar nu s-a putut lua nici o decizie pentru ca cei din Comisia de Apel nu dadusera inca un verdict in cazul Dinamo-Rapid.
Interesanta este demonstratia presedintele firmei de securitate BGS, Bogdan Oprea. Acesta s-a prezentat in fata comisiei cu o torta similara celei folosite de suporteri si le-a explicat membrilor completului de ce le este imposibil reprezentantilor fortelor de securitate sa le depisteze asupra spectatorilor. "Acesta este un tub gol, are 6 centimetri lungime si nu prezinta nici un fel de pericol. Tuburile sunt introduse in chiloti, ori pe organ, ori aplatizate si bagate pe talpa ciorapului. Sunt imposibil de detectat, n-au voie sa-i caute in chiloti. Se bandajeaza cu scotch, se introduce praful si se da foc. Deci micul terorist a luat fiinta pe stadioanele romanesti. Acesta este un material explozibil, care ar trebui sa-i bage direct in penitenciar. Nu avem cum sa-i oprim. Daca ii dezbracam pe toti cei care intra pe stadionul Steaua dureaza un minut de persoana, ar insemna ca toata lumea sa intre in cinci ore. Legea nu-mi permite sa-i dezbrac si sa-i caut in chiloti. Solutia ar fi ca toata lumea sa vina pe stadion cu buletinul si interzicerea persoanelor care se afla pe lista neagra", a precizat Oprea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.