Componentul trupei DJ Project, Maxx, are o slabiciune pentru minore. In urma cu cateva saptamani, la o nunta la care fusese invitat impreuna cu colegul sau, Gino, la Timisoara, el a cunoscut-o pe Raluca Tonu (foto medalion), o fata de numai 16 ani.
Componentul trupei DJ Project, Maxx, are o slabiciune pentru minore. In urma cu cateva saptamani, la o nunta la care fusese invitat impreuna cu colegul sau, Gino, la Timisoara, el a cunoscut-o pe Raluca Tonu (foto medalion), o fata de numai 16 ani. Din vorba in vorba, cei doi au facut schimb de numere de telefon si de adrese de email, iar dupa nunta au tinut legatura. Potrivit surselor noastre, Maxx i-a marturisit fetei faptul ca o place foarte mult si ca ar dori sa se intalneasca. Uitand se pare de varsta acesteia, Maxx i-ar fi propus Ralucai, originara din Hunedoara, sa-l viziteze la Timisoara. "I-a spus Ralucai ca va plati el toate cheltuielile", ne-a declarat prietena acesteia. Tot ea sustine ca Maxx si amica ei au stabilit sa se vada astazi la Timisoara, el urmand sa o astepte la gara. Contactat telefonic, impresarul trupei DJ Project, Emil Burloi, s-a declarat sceptic in legatura cu existenta vreunei legaturi intre Maxx si adolescenta de 16 ani, insa a recunoscut ca, de fapt, nu stie care este adevarul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.