Consiliul Judetean Timis se va asocia cu finantatorul Politehnicii Timisoara pentru sustinerea financiara a clubului Consiliul Judetean Timis si-a dat acordul de principiu pentru asocierea cu clubul de fotbal Politehnica Timisoara, urmand ca in peri
Consiliul Judetean Timis se va asocia cu finantatorul Politehnicii Timisoara pentru sustinerea financiara a clubului Consiliul Judetean Timis si-a dat acordul de principiu pentru asocierea cu clubul de fotbal Politehnica Timisoara, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie auditata situatia financiara a societatii patronate de Marian Iancu. “S-a dat un acord de principiu care are, in primul rand, rol de continuator al discutiilor. Intentia judetului Timis este de a sustine clubul Poli Timisoara si alte sporturi. Ne pasa de Poli si ramane sa stabilim conditiile in care putem sa colaboram cu societatea respectiva. Este un acord, urmeaza sa stabilim conditiile de asociere”, a declarat presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, in timp ce reprezentantii opozitiei au incercat sa temporizeze elanul primului gospodar al judetului. “Suntem pentru a ajuta Poli. Hotararea este destul de alambicata. Vrem, prima data, sa vedem rezultatul auditului la club. Nu ne putem asocia intr-o situatie de pierdere totala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.