Un barbat banuit ca are un rol important in Mafia italiana a fost "saltat" de politisti cand viziona o emisiune  despre arestarea unui sef mafiot. Cand carabinierii au dat buzna peste el, Michele Catalano statea, confortabil, in fata telev
Un barbat banuit ca are un rol important in Mafia italiana a fost "saltat" de politisti cand viziona o emisiune  despre arestarea unui sef mafiot. Cand carabinierii au dat buzna peste el, Michele Catalano statea, confortabil, in fata televizorului, sa-vurand fiecare secventa din ultimul episod al mini-serialului "Capul capilor" - ecranizarea arestarii lui Salvatore "Toto" Riina, liderul Cosa Nostra, din 1993. Spre ghinionul lui, seara de joi, cand a avut loc descinderea, a fost unul dintre acele momente in care viata bate filmul.   TRAFIC SI EXTORCARE. Potrivit agentiei Reuters, Catalano, de 48 de ani, era banuit ca s-a aflat in subordinea unui alt sef mafiot aflat in arest, Salvatore Lo Piccolo, capturat in urma cu o luna, dupa ce reusise sa se ascunda de autoritatile italiene timp de 25 de ani. Catalano e acuzat de trafic de droguri si extorcare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.