In luna decembrie, business-ul cu electronice cunoaste vanzari uriase. Se cauta produse sofisticate, dar si "avantajoase" ca pret.

Romania postdecembrista si-a gasit repede un public pasionat de lifestyle. Industria electronicelor are nume
In luna decembrie, business-ul cu electronice cunoaste vanzari uriase. Se cauta produse sofisticate, dar si "avantajoase" ca pret.

Romania postdecembrista si-a gasit repede un public pasionat de lifestyle. Industria electronicelor are numerosi "martori" in acest sens. Se apropie Sarbatorile si marile lanturi de magazine, producatorii, importatorii stiu ca romanii vor baga mana in buzunar pentru produse sofisticate.


In gama "Design&Art", LG a adus si in Romania televizoare LCD si primul sistem home cinema din aceasta serie, Design Art HT762TT (Champagne). LF75 (37 si 42 inchi) are o rezolutie de 1080p Full HD si un contrast dinamic de 10.000:1. LB75 este dotat cu o rezolutie HD suportand o conexiune 1080p, cu un contrast dinamic de 8,000:1 pentru diagonala de 32 inchi si de 5,000:1 pentru cea de 26 inchi. Tehnologia Simplink permite controlarea altor echipamente compatibile, cum ar fi DVD player-ele si sistemele home theatre. Sistemul Champagne (700W, conectare HDMI) este compus din 5 boxe si un  subwoofer, ofera efectul "Virtual Sound Matrix". Pretul LCD-urilor variaza intre 2.900-5.200 lei iar pentru home cinema este de 600 euro.


ULTRAPORTABIL. Fara sa faca parte neaparat din categoria "lifestyle", ultraporatbilul Asus Eee PC suprinde prin design si pret: 1.120 lei, ecran 7 inchi si 0,9 kg. Notebook-ul are un procesor Intel la 900 MHz, memorie DDR2 de 512MB, hdd "solid state" de 4GB, distributie Linux personalizata de Asus si adaptor wireless 802.11g.


Celular Levia€™sPentru 1.400 de lei,  se poate cumpara un telefon mobil Levia€™s cu carcasa de otel la care se poate atasa un lant ce poate fi legat de blugi sau de geanta. Terminalul este dotat cu camera foto de 2 megapixeli, ecran color LCD, video player si recorder, radio FM, player audio, Bluetooth, memorie extensibila prin card (MicroSD). Cu abonament Cosmote, pretul celularului este de  1.079 lei (in functie de durata contractului si tipul de abonament ales, pretul scade).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.