Tranzactie. Atacantul lui Nantes a fost acontat de echipa din prima liga spaniola Liderul "nationalei" de tineret, Claudiu Keseru, va evolua in Primera Division! Considerat unul dintre cei mai talentati tineri fotbalisti romani, atacantul francezilo
Tranzactie. Atacantul lui Nantes a fost acontat de echipa din prima liga spaniola Liderul "nationalei" de tineret, Claudiu Keseru, va evolua in Primera Division! Considerat unul dintre cei mai talentati tineri fotbalisti romani, atacantul francezilor de la Nantes a acceptat o oferta de a se transfera la Racing Santader, acolo unde va fi coleg, printre altii, cu Pedro Munitis. Practic, Keseru ar trebui sa-l inlocuiasca la Santander pe varful sarb Nikola Zigic, care a fost cedat de catre Racing la Valencia. "Sfatuitorul" lui Keseru, omul de afaceri Marius Vizer, a confirmat pentru CANCAN ca jucatorul roman va evolua intr-adevar in prima divizie spaniola, cu toate ca presa a anuntat ca, din iarna, acesta va ajunge la Dinamo: "L-a dorit si Dinamo pe Claudiu, dar el va juca in Spania, tara care are una dintre cele mai puternice competitii fotbalistice din lume. Suntem pe punctul de a finaliza tratativele cu o formatie din Primera Division, dar nu va pot dezvalui cu cine anume!". Sursele noastre ne-au marturisit, insa, ca este vorba despre Racing Santander, echipa aflata in prezent pe locul sapte in campionat, pozitie care ii permite prezenta in sezonul viitor al Cupei UEFA.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.