Provizoriu. Pana pe 6 decembrie, cadavrul felinei va fi tinut la congelator, la Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Ancheta demarata de inspectorii Primariei Capitalei in cazul jaguarului ucis, marti dupa-amiaza, de angajatii Gradinii Zoolo
Provizoriu. Pana pe 6 decembrie, cadavrul felinei va fi tinut la congelator, la Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Ancheta demarata de inspectorii Primariei Capitalei in cazul jaguarului ucis, marti dupa-amiaza, de angajatii Gradinii Zoologice a capatat noi dimensiuni. Cercetarile efectuate pana acum de municipalitate vor fi continuate de organele de politie si de Parchetul General. Masura a fost luata, ieri, dupa ce s-a constatat ca Bety, o femela jaguar de un an si patru luni, nu ar fi putut sa rupa gardul custii sale, cu atat mai mult cu cat acesta nu era ruginit, asa cum a declarat conducerea parcului. Reprezentantii comisiei care verifica circumstantele in care s-a produs evadarea si apoi moartea jaguarului ne-au declarat ca, cel mai probabil, o persoana din interiorul Zoo ar fi "ajutat" felina sa scape din cusca. Cadavrul panterei va ramane, pentru moment, la Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala. "Corpul animalului va fi tinut aici, intr-un congelator, pana in jurul datei de 6 decembrie, dupa care va fi impaiat si trimis la Muzeul "Grigore Antipa", ne-a declarat viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu. Rezultatele necropsiei vor scoate la lumina, astazi, daca animalul a fost sufocat sau a facut infarct. Pana la finalizarea anchetei, Gradina Zoologica ramane inchisa publicului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.