O italianca de 21 de ani a fost eliberata, dupa ce, timp de trei saptamani a fost prizoniera unor romani care au dus-o la Londra cu promisiunea de a o angaja intr-un bar, dar au violat-o si au obligat-o sa se prostitueze, a anuntat TGCOM. Tanara era
O italianca de 21 de ani a fost eliberata, dupa ce, timp de trei saptamani a fost prizoniera unor romani care au dus-o la Londra cu promisiunea de a o angaja intr-un bar, dar au violat-o si au obligat-o sa se prostitueze, a anuntat TGCOM. Tanara era insarcinata, dar a pierdut sarcina in urma celor intamplate, sustin jurnalistii italieni.  
Femeia a fost recuperata din cartierul Kinsbury de agentii Scotland Yard, care au fost preveniti de un fost carabinier, actualmente detectiv particular. Acesta a spus ca  a fost anuntat printr-un telefon, chiar de catre tanara sechestrata.  
Fostul carabinier a dat si numele celor doi romani care se presupune ca ar fi sechestrat-o pe italianca: Dan Cardei e Florentin Nikita. (Carmen Plesa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.