Cristi Chivu s-a hotaråt: femeia vietii lui este Adelina Elisei, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, pe care a cerut-o de sotie såmbata trecuta. In fata iubirii lui Cristi si, mai ales, a unui inel cu diamante, Adelina nu a
Cristi Chivu s-a hotaråt: femeia vietii lui este Adelina Elisei, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, pe care a cerut-o de sotie såmbata trecuta. In fata iubirii lui Cristi si, mai ales, a unui inel cu diamante, Adelina nu a putut refuza romantica propunere, asa ca in iulie 2008, ii vom vedea pe cei doi brat la brat, la nunta.

Adelina Elisei si Cristi Chivu s-au decis sa faca pasul cel mare. Sambata, fotbalistul si-a luat inima-n dinti si a cerut-o pe Adelina de sotie, oferindu-i un inel cu diamante. Prezentatoarea TV nu a stat mult pe ganduri si i-a spus sportivului 'Da>> din prima. Cei doi se aflau in Italia, unde Chivu este lider in Serie A la Internazionale Milano. Cristi si Adelina nu s-au decis inca in privinta nasilor, insa marturisesc ca isi doresc niste parinti spirituali sinceri si ca nu pun pret pe situatia financiara a acestora. Foarte emotionati si fericiti, Adelina si Cristi nu au stabilit inca locatia unde se va desfasura evenimentul, ci stiu doar ca se vor casatori in iulie 2008. Ieri, fotbalistul a dat marea veste fanilor sai, pe site-ul personal, sub titlul „Cristi+Adelina=Chivu“. &bdq uo;Se iubesc, s-au logodit sambata trecuta (24 noiembrie) la Milano, el a cerut-o in casatorie, ea a spus 'Da>>. Au programat sa se casatoreasca in vara anului 2008, dupa ce se termina Campionatul European de fotbal, dar n-au avut timp sa stabileasca si alte detalii legate de ceremonie. S-au pierdut in discutii despre cum ar arata o miniechipa de fotbal pe numele lui Chivu, cu cine ar trebui sa semene copiii etc.“

Cristi Chivu este una din persoanele publice mereu vanate de femeile din show-biz si nu numai. De notorietate este relatia sa cu vedeta PrimaTV Andreea Raicu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.