Exact dupa ce patronul Gigi Becali anunta iminenta detronare a liderului CFR Cluj, Steaua n-a reusit decat un 1-1 la Buzau, pe un stadion ros-albastru. Egalarea gazdelor a fost intampinata mai degraba cu regrete.   Dupa 75 de minute d
Exact dupa ce patronul Gigi Becali anunta iminenta detronare a liderului CFR Cluj, Steaua n-a reusit decat un 1-1 la Buzau, pe un stadion ros-albastru. Egalarea gazdelor a fost intampinata mai degraba cu regrete.   Dupa 75 de minute de joc dezlanat si chinuitor pentru cei aproximativ 10.000 de spectatori, ros-albastrii au deschis scorul gratie oportunismului specific lui Nicolae Dica si se parea sa zvonurile care au catalogat meciul drept unul amical se vor confirma. Numai ca ele s-au curmat brusc in ultimul minut al prelungi­rilor, cand Bunica a transformat impecabil o lovitura libera facuta gazdelor cadou de imprudentul Florin Lovin. Dupa ce a inscris, jucatorul Gloriei nu s-a bucurat, lasand impresia ca acesta era ulti­mul lucru pe care si l-ar fi dorit.   NEMULTUMIT. "Nu avem con­­tinuitate de rezultate pozitive si de aceea suntem in aceasta situatie in clasament. Nu pot scoate un tap is­­pasitor pentru golul primit, toti sun­­tem de vina. Atat timp cat mai avem sanse matematice pentru titlu, spe­­ram sa ajungem acolo unde ne este locul. Diferenta de puncte fata de CFR pleaca de la faptul ca ei au castigat tot cu echipele considerate mai mici, iar noi nu", a declarat dupa meci, Marius Lacatus.     mihai.igirosanu@jurnalul.ro       Patroni     Imediat dupa fluierul final, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a parasit extrem de iritat stadionul din Buzau. "Sunt atat de suparat, incat nici n-am cuvinte. Asta este. Cand esti prea bun, asta se intampla. Cine face ca mine ca mine sa pateasca", a apucat sa rosteasca boss-ul din Ghencea. In schimb, actionarul majoritar al buzoienilor, Costel Bucur, a spus: "Toata lumea a spus ca meciul este aranjat, ca suntem Steaua II, dar iata ca nu s-a intamplat asa ceva. Jucatorii mei au facut tot ce s-a putut, s-au daruit si vor avea o prima frumoasa".     Atitudine     Marius Lacatus si-a criticat pentru prima oara jucatorii de cand a preluat Steaua: "Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor, nu au fost ritmul si agresivitatea pe care le do­ream. Ei trebuie sa aiba aceeasi atitudine tot timpul, indiferent de adversar. Jucatori ca Ovidiu Petre, Goian sau Emeghara pot aduce un plus, dar, din pacate, nu ne putem folosi tot timpul de ei". Antrenorul gazdelor, Stefan Stoica, a marturisit: "Nu am vrut sa-i introduc pe jucatorii imprumutati de la Steaua pentru a nu se crede ca nu-si vor apara corect sansele".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.