PARTY
Intre doua concerte, vedetele mai au timp sa se si distreze. Si nu oriunde, ci prin cluburi studentesti. Daca mai au si cantari, e si mai bine: imbina utilul cu placutul. Astfel, Giulia (foto) a prestat recent in Center Club, cu DJ
PARTY
Intre doua concerte, vedetele mai au timp sa se si distreze. Si nu oriunde, ci prin cluburi studentesti. Daca mai au si cantari, e si mai bine: imbina utilul cu placutul. Astfel, Giulia (foto) a prestat recent in Center Club, cu DJ Project, si a dansat toata noaptea. Prietenia dintre VIP-uri a inceput in urma cu doua luni, cu ocazia lansarii statiei KissFM Sinaia. Cei de la DJ Project au invitat-o pe scena pe Giulia, sa cante alaturi de ei hitul "Doua anotimpuri".  
Petrecere. Interpreta a venit la party-ul incins cu ocazia redeschiderii clubului amintit impreuna cu prietenii si colegii ei de la Kiss. Petrecerea a devenit una incendiara: dansatoarelor apetisante li s-au alaturat striperi in costume spectaculoase, iar "reteta serii" a fost propusa de DJ-ii rezidenti Nick Kamarera si Chris Mayer. (C.I.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.