Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti a atras atentia Ministerului Educatiei asupra dificultatii exagerate a suiectelor de la teze. Parintii se plang ca foarte putini dintre elevi vor fi admisi in licee. Potrivit FNAP, elevii sunt obligati d
Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti a atras atentia Ministerului Educatiei asupra dificultatii exagerate a suiectelor de la teze. Parintii se plang ca foarte putini dintre elevi vor fi admisi in licee. Potrivit FNAP, elevii sunt obligati de sistem sa faca meditatii la toate materiile de examen pentru a putea promova. Parintii elevilor din gimnazii si licee sustin ca programele analitice sunt extrem de incarcate la toate materiile cu notiuni inutile si mult prea dificile pentru varsta lor. Reprezentantii FNAP sunt profund nemultumiti de propunerile pentru tezele cu subiect unic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.