Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a asigurat linistea in Ghencea timp de o luna. Fara nenumaratele aparitii la TV, Gigi Becali a devenit un patron agreabil, care isi lasa angajatii sa-si faca treaba pentru care sunt platiti. Au v
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a asigurat linistea in Ghencea timp de o luna. Fara nenumaratele aparitii la TV, Gigi Becali a devenit un patron agreabil, care isi lasa angajatii sa-si faca treaba pentru care sunt platiti. Au venit alegerile, au disparut interdictiile de difuzare, iar de linistea Stelei, dar si a fotbalului romanesc in general s-a ales praful. Ca un veritabil generator de conflicte, tinut sub obroc o perioada destul de lunga, latifundiarul din Pipera si a reinceput razboiul cu sefii formatiei aflate in fruntea Ligii 1, dar si cu regulamentele fotbalului. “In sase - sapte etape suntem pe primul loc. Am sa ma implic”, “CFR-ul este ca si ajuns”, “Cum sa ma bata Buzaul pe mine?”, “Toti jucatorii de la Steaua trebuie sa semneze cu Giovanni. Pai ii mai las sa semneze cu alt impresar?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.