Ultima etapa a turului Ligii I la fotbal debuteaza in aceasta dupa-amiaza la Buzau, unde Gloria primeste vizita Stelei. Confruntarea din Crang este vazuta de multi ca fiind una in care gruparea din Ghencea nu are cum sa se incurce. Acelasi lucru s-a
Ultima etapa a turului Ligii I la fotbal debuteaza in aceasta dupa-amiaza la Buzau, unde Gloria primeste vizita Stelei. Confruntarea din Crang este vazuta de multi ca fiind una in care gruparea din Ghencea nu are cum sa se incurce. Acelasi lucru s-a crezut si despre partida Dinamo-Dacia Mioveni, argesenii demontand toate speculatiile prin punctul smuls campioanei in "Groapa". Finantatorul Gloriei Buzau, Constantin Bucur, i-a atentionat pe stelisti de faptul ca nu le va fi usor sa castige cele trei puncte. "Daca Steaua vrea victoria, trebuie sa demonstreze pe teren ca le merita. Nu se pune problema sa ne dam la o parte. Jucatorii imprumutati de la Steaua sunt foarte montati, dorind sa demonstreze ca au valoare", a precizat omul de afaceri.
De partea cealalta, patronul Stelei, Gigi Becali, nu concepe nici macar ca echipa sa sa primeasca gol in crang. "Normal ca vom castiga la Buzau. Cum ar putea Gloria sa inscrie in poarta Stelei? La Buzau nu se poate alt rezultat decat victoria Stelei", a precizat finantatorul echipei din Ghencea.
Steaua a imprumutat gruparii din Buzau patru jucatori: Valentin Simion, Alin Litu, Alexandru Tudose, Razvan Ochirosii.
Derby-ul etapei se disputa maine seara, in Giulesti, intre Rapid si FC Vaslui. Dupa victoria din "Groapa", "visiniii" pareau a fi singurii care se pot bate pentru titlu cu CFR Cluj. Parerea majoritatii a fost infirmata chiar de catre rapidisti, care au pierdut meciul de la Arad pe mana lor. Pentru partida cu moldovenii, Mircea Rednic nu se poate baza pe Boya, accidentat la unul din antrenamentele de la mijlocul saptamanii. Din fericire pentru giulesteni, Rapid nu trebuie sa mai evolueze in fata unor tribune goale, asa cum decisese initial Comisia de Disciplina, caci ieri Comisia de Apel a suspendat pedeapsa initiala.
Duminica seara, clujenii se vor duela intre ei, Universitatea primind vizita liderului CFR. Derby-ul de pe Somes este o provocare si pentru autoritatile locale si fortele de ordine, fiind cunoscuta rivalitatea dintre cele doua galerii. Pe teren, favorita este considerata CFR, dar orgoliile din acest joc pot duce la un rezultat neasteptat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.