Record de audienta!
Cum cel de-al patrulea sezon al concursului "Dansez pentru tine" a ajuns la final, in aceasta seara puteti alege castigatorul marelui premiu. Au mai ramas in concurs trei perechi, cele mai bune, care se vor intrece pe ritmuri
Record de audienta!
Cum cel de-al patrulea sezon al concursului "Dansez pentru tine" a ajuns la final, in aceasta seara puteti alege castigatorul marelui premiu. Au mai ramas in concurs trei perechi, cele mai bune, care se vor intrece pe ritmuri de musical, samba si stilul lor preferat, dansat pana acum in cele 6 editii anterioare. Tot in aceasta seara, la invitatia revistei "The One", alte doua perechi au acceptat sa lupte in pasi de dans pentru a ajuta doi copii care au nevoie de sprijin. Este vorba despre Elena Udrea si Bogdan Boanta (membru al baletului emisiunii) si despre Victor Ponta si Daciana Sarbu, care se vor intrece pentru a ajuta o fetita de 11 ani, dar si pentru un baietel care pana la varsta de 10 ani a invatat sa cante la 14 instrumente de suflat. Toate acestea se vor intampla in aceasta seara, iar maine, incepand cu ora 16.00, "Dansez pentru tine" imbraca haine de sarbatoare intr-o editie speciala de 1 Decembrie. Caci, din dorinta de a ajuta niste copii talentati, trei dintre vedetele Pro TV vor lasa deoparte sacoul de la stiri si vor imbraca tinute de dans. Astfel, ii vom putea urmari pe Amalia Enache alaturi de Mihai Petre, campion national la dans sportiv si membrul cel mai de temut al juriului de la "Dansez pentru tine", apoi pe Cristian Leonte, prezentatorul stirilor Pro TV din diminetile de weekend, alaturi de Elwira Duda, cea care a castigat nenumarate competitii, dar si pe Corina Caragea, prezentatoarea stirilor Pro TV din sport, alaturi de Edi Stancu, coordonatorul baletului de la "Dansez pentru tine" si cel care ne-a uimit pe toti, saptamana de saptamana, cu coregrafiile inedite pe care le concepe si le executa alaturi de dansatorii sai.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.