Petrecere. De 1 Decembrie, bucurestenii vor fi "tratati" cu tuica fiarta si fasole cu costita Cascada de lumini din centrul orasului si deja traditionala fasole cu costita, pe acorduri de muzica populara vor da, maine, startul celebrarii in Capitala
Petrecere. De 1 Decembrie, bucurestenii vor fi "tratati" cu tuica fiarta si fasole cu costita Cascada de lumini din centrul orasului si deja traditionala fasole cu costita, pe acorduri de muzica populara vor da, maine, startul celebrarii in Capitala a Zilei Nationale a Romaniei, dar si a Sarbatorilor de iarna. Municipalitatea si primariile de sector au pus la punct, ieri, ultimele detalii ale manifestarilor, care vor transforma Bucurestiul intr-o feerie. Cele aproximativ cinci sute de mii de leduri si ornamente care vor decora arterele pe toata durata Sarbatorilor vor fi aprinse la ora 19.00 de Anca Gabriela Mirica (foto medalion), eleva castigatoare a unui concurs de desen. Tabloul de culoare va fi completat, anul acesta, de cel mai inalt brad de Craciun din Europa, impodobit cu doua milioane de becuri si amplasat in Piata Unirii. Tot aici, se va organiza, incepand din 15 decembrie, un targ de Craciun, de unde vizitatorii vor putea cumpara obiecte traditionale de sarbatori. De asemenea, va fi deschis patinoarul amenajat aici, iar la Piata Universitatii, intre orele 18.00 si 22.30, va fi organizat un spectacol de muzica folclorica, avand numerosi invitati. In paralel cu aceste evenimente, Primaria Sectorului 2 pune la bataie, gratuit, incepand cu ora 11.00, nu mai putin de 10.000 de portii de fasole cu costita si 500 de litri de tuica fiarta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.