Stamen Stancev, consultantul bulgar acuzat de spionaj in dosarul privatizarilor din energie, a anuntat ca a sesizat CEDO, in privinta interdictiei sale de a parasi tara. Acesta a spus ca a a aflat foarte multe lucruri despre justitia din Romania si c
Stamen Stancev, consultantul bulgar acuzat de spionaj in dosarul privatizarilor din energie, a anuntat ca a sesizat CEDO, in privinta interdictiei sale de a parasi tara. Acesta a spus ca a a aflat foarte multe lucruri despre justitia din Romania si ca a decis sa dea in judecata statul, pentru ca nu a respectat drepturile omului. Avocatul lui Stancev a cerut sa-i fie pastrat statutul de nevinovatie clientului sau, pentru ca el este cetatean european, iar Romania, la randul ei, este un stat european. Stancev ceruse statului o perioada de 10 zile pentru a pleca la familia sa, pentru ca rezidenta sa in Monaco urma sa expire la sfarsitul lunii noiemebrie. De asemenea, potrivit avocatilor acestuia statul roman risca sa fie condamnat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) in dosarul consultantului international.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.