Consultantul bulgar Stamen Stanchev , inculpat in dosarul privatizarilor strategice, a anuntat, ieri, ca a reclamat statul roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, cerand despagubiri pentru amanarea repetata a solutionarii cererii sale de a p
Consultantul bulgar Stamen Stanchev , inculpat in dosarul privatizarilor strategice, a anuntat, ieri, ca a reclamat statul roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, cerand despagubiri pentru amanarea repetata a solutionarii cererii sale de a parasi temporar Romania. Potrivit lui Stanchev, la doua zile dupa inregistrarea plangerii, CEDO ar fi hotarat, din oficiu, sa confere cazului sau caracterul "de urgenta", in premiera pentru un caz din Romania. Stanchev a precizat ca a dat in judecata statul roman la CEDO dupa ce, in data de 27 noiembrie, i-a fost refuzata pentru a doua oara consecutiv cererea de a parasi tara pentru a avea grija de familia sa si de fiul cel mic, care este grav bolnav. El a mai reclamat si faptul ca, pana in acest moment, nicio instanta nu s-a declarat competenta sa rezolve cazul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.