Casa de avocatura Bostina si Asociatii estimeaza pentru anul 2007 afaceri de peste 15 milioane de euro, mai mari cu circa 19% fata de cifra de afaceri inregistrata anul trecut, respectiv 12,6 milioane de euro, a declarat ieri presedintele companiei D
Casa de avocatura Bostina si Asociatii estimeaza pentru anul 2007 afaceri de peste 15 milioane de euro, mai mari cu circa 19% fata de cifra de afaceri inregistrata anul trecut, respectiv 12,6 milioane de euro, a declarat ieri presedintele companiei Doru Catalin Bostina, citat de NewsIn.
"La inceputul anului anuntam ca pentru 2007 speram sa inregistram o crestere a cifrei de afaceri cuprinsa intre 18-20%, dar in functie de cum vor evolua lucrurile in luna decembrie cred ca o vom depasi. Momentan, tot ce pot spune este ca la sfarsitul anului vom avea afaceri de peste 15 milioane de euro", a declarat presedintele casei de avocatura, Doru Catalin Bostina.
Aceasta crestere a cifrei de afaceri raportata de Bostina si Asociatii a fost influentata si de proiectele importante pe care compania le-a derulat anul acesta. Astfel, casa de avocatura a oferit asistenta pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti a companiei Transelectrica, pentru privatizarea companiilor Antibiotice Iasi si Electroputere Craiova si a oferit servicii de consultanta juridica pentru o serie intreaga de proiecte majore de infrastructura.
In prezent, casa are doua sedii in Bucuresti si 13 birouri in tara, la Constanta, Brasov, Craiova, Deva, Iasi, Galati, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava si Timisoara. Compania este prezenta si la nivel international cu birouri in Austria, Cipru si Elvetia.
Casa de avocatura a achizitionat anul trecut Westdin SA, o firma de consultanta juridica din Elvetia. Bostina si Asociatii a considerat aceasta o oportunitate pentru a fi prezenta in "tara bancilor si a tranzactiilor internationale". Westdin a adus incasari de 714.453 euro in 2006. Divizia din Cipru a Bostina si Asociatii, infiintata in 1995, a adus un venit de 372.000 euro in 2006.
Bostina&Asociatii a incheiat ieri un parteneriat cu Estudio Juridico Intercontinental pentru furnizarea de servicii juridice si de consultanta catre companii spaniole interesate sa investeasca in Romania.
Cele doua case de avocatura vor consilia firmele cu un capital romano-spaniol si pentru atragerea fondurilor europene.
Bostina si Asociatii se numara printre cele mai importante case de avocatura din Romania si are in momentul de fata peste 130 de angajati si ofera servicii de consultanta si juridice in mai multe domenii precum litigii, energie, comunicatii, infrastructura, fiscal, financiar-bancar si piata de capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.