Asul-asilor. Un indian a inregistrat in Guinness Book zeci de performante, care mai de care mai trasnite Ashrita Furman are in palmares performante greu de egalat. Americanul de origine indiana, in varsta de 53 de ani, a inregistrat, in 25 de ani, 1
Asul-asilor. Un indian a inregistrat in Guinness Book zeci de performante, care mai de care mai trasnite Ashrita Furman are in palmares performante greu de egalat. Americanul de origine indiana, in varsta de 53 de ani, a inregistrat, in 25 de ani, 170 de recorduri oficiale in Guinness Book, 69 dintre ele fiind mondiale. Ashrita, care lucreaza la un magazin alimentar in Queens, New York, a explicat ca inca de mic era pasionat de Cartea Recordurilor, fiind impresionat de cele care presupuneau eforturi fizice deosebite. Mai tarziu l-a cunoscut pe Sri Chinmoy, mentorul lui, care l-a invatat cum sa isi depaseasca propriile limite. Si a reusit. Ashrita a devenit cunoscut dupa ce a parcurs 11 kilometri prin Mongolia, tinand o bata de baseball cu un deget, intr-un echilibru perfect. Apoi, el s-a luat la intrecere cu un iak. "Pentru ca reusita mea sa fie si mai spectaculoasa, am mers cu picioarele intr-un sac si tot l-am intrecut, in doar 16 minute", a povestit el. Un alt record insolit a fost sa balanseze 81 de pahare pe barbie timp de zece secunde, fara ca acestea sa se rastoarne, precum si sa faca jonglerii subacvatice, printre rechini. Performanta de a alerga pe cricuri nu a fost intrecuta de nimeni, de mai bine de zece ani. Vrea sa arunce portocale cu nasul Acum, Ashrita se pregateste pentru o noua performanta. El isi doreste sa arunce portocale cu nasul, pe o distanta de 1,5 kilometri. "Nu vreau sa ma dau batut. Nimic din ceea ce-mi propun nu mi se pare dificil de obtinut pentru ca fac totul din pasiune", a mai spus indianul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.