Alexandru Radulescu , fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, cel care l-a impuscat in cap pe un tanar din Targoviste pentru ca a indraznit sa se scalde in lacul concesionat de el, va face 23 de ani de puscarie. Asa a de
Alexandru Radulescu , fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, cel care l-a impuscat in cap pe un tanar din Targoviste pentru ca a indraznit sa se scalde in lacul concesionat de el, va face 23 de ani de puscarie. Asa a decis Curtea de Apel Ploiesti in fata careia "calaul de pe balta" a cerut reducerea pedepsei pe motiv ca tanarul a murit... din vina medicilor. Pe tot parcursul procesului, Alex Radulescu a sustinut ca arma i s-a descarcat accidental si a invocat, in apararea sa, inclusiv faptul ca tanarul pe care l-a ucis "avea la cap un chist din copilarie".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.