Doar 9.654 de firme au optat sa depuna declaratii fiscale on-line, de la introducerea acestui sistem, in Bucuresti si alte 11 judete, potrivit datelor furnizate NewsIn de Agentia de Administrare Fiscala, in conditiile in care numai in Capitala sunt i
Doar 9.654 de firme au optat sa depuna declaratii fiscale on-line, de la introducerea acestui sistem, in Bucuresti si alte 11 judete, potrivit datelor furnizate NewsIn de Agentia de Administrare Fiscala, in conditiile in care numai in Capitala sunt inregistrate peste 300 mii de companii. Modalitatea uzuala de depunere a declaratiilor este pe hartie si discheta. Pentru a putea depune declaratiile fiscale pe Internet, firmele trebuie sa solicite de la ANAF certificatul digital de identificare fiscala, cu ajutorul caruia poate fi accesat sistemul electronic. Certificatul se elibereaza gratuit de catre Finante si poate fi folosit doar pentru depunerea declaratiilor. Firmele care vor sa obtina certificatul trebuie sa se prezinte la administratiile financiare pentru a face dovada identitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.