Gigi Becali a confirmat ca la Steaua vor avea loc modificari importante de lot in aceasta iarna, fiind de acord cu plecarile vedetelor Dica si Goian. "Decarul" este urmarit de mai multe cluburi, cea mai avantajoasa oferta fiind de la Dinamo Moscova,
Gigi Becali a confirmat ca la Steaua vor avea loc modificari importante de lot in aceasta iarna, fiind de acord cu plecarile vedetelor Dica si Goian. "Decarul" este urmarit de mai multe cluburi, cea mai avantajoasa oferta fiind de la Dinamo Moscova, care ofera 5.000.000 USD pentru transfer si un salariu de 800.000 USD pentru fotbalist (alte grupari interesate sunt RC lens, Fiorentina, Aston Villa si Benfica). Fundasul-golgeter este in atentia unor cluburi engleze (Everton, Manchester City), dar suma oferita pentru el, in jur de 3-4.000.000 USD nu este pe placul lui Gigi Becali. Boss-ul din Ghencea sustine ca are deja inlocuitori pentru cei doi si ca Steaua va transfera un mijlocas si doi atacanti.
Gigi Becali a declarat luni seara, la Sport.ro, ca mijlocasul lui Charleroi, Fabien Camus, este convins in proportie de 80 la suta sa vina la gruparea din Ghencea si a precizat ca este posibila si o revenire a atacantului Cyril Thereau. "Pe Thereau putem sa-l luam imprumut cu 200.000 de euro in iarna, cu optiune de cumparare din vara. Este un jucator bun, dar nu ce vreau eu, pentru ca vreau un atacant de clasa, cu forta, viteza care sa stie si cu mingea. Thereau nu este atacant de clasa, dovada ca nu joaca la Anderlecht. Argaseala a fost in Belgia, a vorbit cu el si mai suntem in tratative cu inca un jucator, prieten cu Thereau, au jucat impreuna si au zis ca vor sa joace la Steaua. Este vorba de Camus, care a promis ca va fi in loja la meciul cu Slavia. El este convins 80 la suta si vine sa vada meciul. Pe Thereau putem sa-l luam imprumut, ca trei milioane nu dau pe el", a spus Gigi Becali. Acesta a precizat ca toata campania de transferuri a Stelei va consta in achizitionarea lui Camus si a doi atacanti. "Camus a vazut ca nu-l cauta echipele mari, si-a dat seama ca daca venea la Steaua acum era cautat de echipe mari. Daca iau un mijlocas precum Camus si doi atacanti, asta este campania de transferari, la revedere! Revin jucatorii accidentati, e Bicfalvi, avem jucatori. Dica si Goian pot pleca dupa meciul cu Slavia", a mai spus boss-ul din Ghencea.
Autopropuneri: Edson si Simao
Atacantul Silva Sousa Edson, de la UTA, a declarat ca el si celalalt jucator portughez de la echipa aradeana, Bruno Simao, sunt in discutii avansate cu Steaua, unde spera sa se transfere in iarna, informeaza cotidianul portughez "Record". "Abia astept sa joc pentru Steaua, chiar din ianuarie. Nu am semnat nimic, dar sunt discutii avansate, nu numai cu mine, ci si cu Simao. Daca totul decurge cum trebuie, voi juca pentru Steaua din ianuarie", a spus Edson, care l-a avut antrenor la Arad pe actualul tehnician al Stelei, Marius Lacatus. "In acest moment, antrenor la Steaua este Lacatus, pe care l-am avut si la UTA. Ne cunoaste foarte bine si ne doreste acolo", a adaugat atacantul aradean. Edson spune ca a fost dezamagit de aventurile in fotbalul european si ca in Romania se simte bine. "Am fost la PSV, care m-a imprumutat de doua ori la cluburi elvetiene. Apoi, am fost la Tottenham si in Olanda, la ADO Haga. Am fost si in Egipt, apoi in Portugalia timp de sase luni, de unde am venit in Romania, unde lucrurile decurg bine", a precizat Edson.
Afirmatiile portughezului au fost infirmate de Adrian Ilie. "Nu e nimic adevarat, nu am negociat cu nimeni pentru cei doi de la UTA", a spus managerul sportiv din Ghencea. (MIG)
Iacob costa un milion!
Atacantul stelist, aflat de ceva timp in dizgratia patronului Gigi Becali, este foarte aproape de a parasi gruparea din Ghencea in aceasta iarna. Dumitru Tudor, impresarul jucatorului, a anuntat ca Steaua cere 1.000.000 de euro pentru Victoras Iacob. "Am discutat cu Gigi Becali si mi-a dat deja o hartie oficiala conform careia Iacob poate pleca la orice echipa care ofera 1.000.000 de euro pentru transferul sau. Acum ii caut echipa si cred ca voi gasi cea mai buna varianta pentru Iacob", a spus Tudor. Neoficial, Iacob ar avea oferte din Rusia, Ucraina si Norvegia, insa sumele de transfer vehiculate sunt departe de cerintele lui Gigi Becali. "Iacob o sa ne lase, sare mingea din el... Eu, daca ma legitimez, joc mai bine, dau si gol", a spus boss-ul stelist despre atacantul care, dupa accidentare, n-a mai ajuns la nivelul din anii trecuti, cand marca des atat in campionat, cat si in cupele europene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.