"<<Biblioteca in flacari>> ilustreaza un tip complementar de leadership, in Romania devenita - institutional - europeana; un mod regal de a fi lider, de a avea putere nu prin bani, prin politica ori prin trusturi de presa, ci prin forta e
"<<Biblioteca in flacari>> ilustreaza un tip complementar de leadership, in Romania devenita - institutional - europeana; un mod regal de a fi lider, de a avea putere nu prin bani, prin politica ori prin trusturi de presa, ci prin forta exemplului personal, prin spiritul de raspundere, prin loialitatea fata de tara, prin generozitate si indeplinirea rolului de model in societate. Toate acestea nu sub semnul datoriei civice sau al vocatiei istorice, ci al unui fel peren de a reprezenta statalitatea si identitatea romaneasca. Si, mai presus de toate, din respect pentru viata romaneasca si cea europeana, in general, care nu se limiteaza, in realitate, la ingustimea tragicomica a unora dintre cei care ne conduc din punct de vedere politic." - Principele Radu de Hohenzollern-Veringen. La lansare, alaturi de autor, despre carte va mai vorbi Silviu Lupescu, directorul general al Editurii Polirom. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.