O situatie inedita se intampla la nivelul conducerile universitatilor romanesti. De cativa ani incoace, diversi rectori, nume grele prin lumea oamenilor de cultura si stiinta, sunt implicati in tot felul de scandaluri, fie politice, dar, mai cu seam
O situatie inedita se intampla la nivelul conducerile universitatilor romanesti. De cativa ani incoace, diversi rectori, nume grele prin lumea oamenilor de cultura si stiinta, sunt implicati in tot felul de scandaluri, fie politice, dar, mai cu seama, legate de coruptie. Alegeri trucate de prin senatele universitare, bani insusiti ilegal, promovari lejere de rude prin posturile de conducere, diplome false sunt doar cateva dintre petele ce umbresc lumea academica, atat cat a mai ramas din ea pe plaiurile noastre mioritice. Sinceri sa fim, nu mai intelegem nimic, atat timp cat este vorba de intelectualii nostri, de oamenii cei mai destepti de la noi, de cei care trebuie sa fie adevarate modele pentru studentii lor. O ultima curiozitate ne-a determinat sa facem un mic sondaj printre tinerii din marile universitati ale Capitalei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.