Uniunea Artistilor Plastici, Biblioteca Judeteana "Panait Cerna" din Tulcea si Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul National Cultural prezinta o expozitie semnata de artista Silvia Luchian. Tablourile infatiseaza anotimpul toamnei
Uniunea Artistilor Plastici, Biblioteca Judeteana "Panait Cerna" din Tulcea si Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul National Cultural prezinta o expozitie semnata de artista Silvia Luchian. Tablourile infatiseaza anotimpul toamnei in mai multe ipostaze, surprind anumite momente si exprima prin intermediul combinatiilor coloristice o gama variata de sentimente. Lucrarile de pictura sunt expuse pe simezele Casei Cartii din Tulcea, artista denumindu-si expozitia "Armonii de toamna". Silvia Luchian se afla deja la cel de-al doilea eveniment personal organizat in ultimii doi ani la Tulcea. Pentru palmaresul unui artist, expozitiile personale sunt extrem de importante. Mai mult decat atat, tablourile de pictura se incarca cu valoare in momentul in care starnesc reactii, interes, dar si conving vizitatorii sa investeasca intr-un obiect de cultura. Artistii plastici se remarca adesea prin elementele care unicizeaza creatiile pe care le realizeaza. Aceeasi nota de rafinament si grandoare a reusit sa inspire si Silvia Luchian prin tablourile sale. Organizatorii evenimentului asteapta cat mai multi iubitori de arta a frumosului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.