Eveniment - Luna viitoare, la Bucuresti
Aflat intr-un turneu ce sarbatoreste 25 de ani de existenta, grupul american va canta la 6 decembrie in Club Suburbia, la primul festival ska punk din Romania. Pe afis mai sunt: Dance Trauma, Sport Sangero
Eveniment - Luna viitoare, la Bucuresti
Aflat intr-un turneu ce sarbatoreste 25 de ani de existenta, grupul american va canta la 6 decembrie in Club Suburbia, la primul festival ska punk din Romania. Pe afis mai sunt: Dance Trauma, Sport Sangeros III si Cobe.   Cea mai longeviva trupa de ska punk american se afla in plin turneu de promovare al celui mai recent album, "One More Bullet" (2007). Daca in aceasta luna The Toasters are (30 de concerte) in Marea Britanie, Spania, Franta si Germania, in decembrie new-yorkezii "testeaza" si Cehia, Romania, Bulgaria, Grecia si Macedonia.   RAMONES OF SKA. Purtand brand-ul "Ramones of ska", The Toasters are la activ peste 4.000  de concerte (din Australia pana in Alaska), 15 albume (dintre care 10 de studio) si nenumarate video-uri, discuri singles, EP-uri, compilatii. Infiintata in 1982, la New York, de un englez din Manchester, Rob "Bucket" Hingley, The Toasters este unanim considerata una dintre cele mai importante formatii ska din toate timpurile. Este de mentionat ca Bucket este cel care a infiintat si cel mai mare label de ska punk din lume, Moon Ska Records, actualmente transfomat in Megalith Records. Dupa mai multe schimbari de componenta, The Toasters a ajuns la urmatoarea formula: Robert "Bucket" Hingley - chitara si voce, Dave Barry - claviaturi, voce, Jason "Jah-Son" Nwagbaraocha - bass, voce, Johnathan "Jmac" McCain - tobe, Jeff Richey - saxofoane, Greg Robinson - trombon.   BRING THE NOISE. La concertul The Toasters, organizat de Bring The Noise, unde Dance Trauma - ska punk, Sport Sangeros III - ska punk si Cobe - punk rock sunt in deschidere, biletul de intrare va fi (circa) 25 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.