Dietele sau infometarea nu sunt metode sanatoase pentru doamnele si domnisoarele care vor sa mai scape de kilogramele in plus. O data cu apropierea sarbatorilor de iarna, tot mai multe femei apeleaza la metode nesanatoase de slabire. Cea mai buna sol
Dietele sau infometarea nu sunt metode sanatoase pentru doamnele si domnisoarele care vor sa mai scape de kilogramele in plus. O data cu apropierea sarbatorilor de iarna, tot mai multe femei apeleaza la metode nesanatoase de slabire. Cea mai buna solutie de remodelare a corpului este sportul, practicat de obicei in sezonul rece in salile de fitness si aerobic. De aceea, majoritatea locatiilor de acest gen au in aceasta perioada promotii care mai de care mai atractive. Unele sali ofera in pretul unui abonament ore gratuite de sauna, masaj sau cursuri de step. In Constanta, in fiecare cartier se situeaza una, doua sau chiar trei sali de fitness si aerobic, doritoarele avand astfel de unde alege. Aerobicul si tae-bo-ul sunt cele mai solicitante si cele mai indicate cursuri pentru un program de slabire si mentinere a greutatii corporale. Fitness-ul este metoda de a retusa forma muschilor, de a oferi un contur frumos trupului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.