Iulius Mall lanseaza timisorenilor cea mai mare provocare in materie de shopping. Derulata sub genericul "Veniti la miezul noptii", inedita initiativa, care are loc asta-seara (sambata, 24 noiembrie), este de departe cea mai  importanta actiune
Iulius Mall lanseaza timisorenilor cea mai mare provocare in materie de shopping. Derulata sub genericul "Veniti la miezul noptii", inedita initiativa, care are loc asta-seara (sambata, 24 noiembrie), este de departe cea mai importanta actiune promotionala de entertainment si shopping din vestul tarii.
Mai exact, aceasta este unica noapte din an in care impatimitii shopping-ului pot face cumparaturi de sezon la preturi speciale. Organizatorii ii asigura pe clienti ca nu vor regreta...noaptea alba si ca vor avea parte de distractie la cote maxime. Show-ul, care se anunta inca de pe-acum unul incendiar, va include concerte, dansuri, iar din "decor" nu vor lipsi si cativa actori cunoscuti, care vor pigmenta atmosfera. "Veniti la miezul noptii" este o marca inregistrata la OSIM, proprietate Iulius Mall, si este un concept cu totul nou, cu un buget impresionant si cu impact deosebit la public", explica reprezentanta Iulius Mall, Consuela Dobos, de la Departamentul de Marketing. La prima editie desfasurata anul trecut, s-a inregistrat un trafic impresionant pentru un eveniment din vestul tarii, fiind "contabilizate" peste 100.000 de persoane.
Tema editiei din acest an este "Hollywood Night". Charlie Chaplin, Spiderman, Piratii din Caraibe, Zorro, Cruela DeVille, Bonnie&Clyde, Terminator, Scarlett O'Hara, Walk of Fame, scenete si statuete Oscar, paparazzi - sunt doar cateva din surprizele noptii holywoodiene. Clientii sunt asteptati cu cele mai mici preturi ale toamnei, oferte speciale la toate magazinele si cu numeroase premii din partea Iulius Mall. La cumparaturi de minim 50 de lei clientii vor primi automat de la Centrul Info un premiu instant sau pot castiga la miezul noptii o motocicleta Suzuki Intruder 800, 30.000 de stele de ciocolata, 20.000 de sacose pentru cumparaturi, 7.000 de pet-uri de Coca Cola (0,5 l), 5.000 de pixuri, 3.000 de tricouri si 2.000 de pelerine de ploaie.
Iar, pentru ca noaptea sa fie cu adevarat speciala, sub lumina reflectoarelor vor concerta pentru cei de fata cele mai in voga trupe romanesti. Amfitrionul serii si responsabil cu distractia va fi Horia Brenciu, dupa care, intr-o "explozie de sunet si lumina", Sistem va incinge atmosfera pentru ca Andreea Banica, DJ Project, Horia Brenciu Orchestra si suie Paparude sa concerteze intr-un decor deosebit. Buna dispozitie va fi asigurata si de trupa de dansuri Matrix, la care se va alatura cu vocea Claudiu, concurent la prima editie a concursului Megastar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.