Serviciile secrete franceze insarcinate cu protectia celebritatilor au fost uimite de faptul ca nu au fost prevenite in legatura cu prezenta printesei Diana la Paris la sfarsitul lunii august 1997. Parerea agentilor este ca moartea acesteia putea fi

Serviciile secrete franceze insarcinate cu protectia celebritatilor au fost uimite de faptul ca nu au fost prevenite in legatura cu prezenta printesei Diana la Paris la sfarsitul lunii august 1997. Parerea agentilor este ca moartea acesteia putea fi evitata.

Keith Moss, care in 1997 era unul dintre responsabilii ambasadei britanice de la Paris, a marturisit, recent, ca un francez l-a abordat la spitalul Pitie-Salpetriere din capitala franceza la putin timp dupa decesul Dianei. Barbatul, care nu a fost identificat, s-a prezentat drept membru al echivalentului francez al serviciilor de protectie diplomatica ale Scotland Yard.

"M-a intrebat daca am stiut ca printesa de Wales se afla in Franta si, daca da, de ce serviciile sale nu au fost informate", a spus Moss.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.