Doi saci cu buletine de vot au fost furati joi din Biroul Electoral Municipal (BEM) Bucuresti, desi cladirea este pazita de jandarmi.

Doi saci "electorali" au fost furati joi chiar din Sala Polivalenta, care gazduieste sediul BEM Bucur
Doi saci cu buletine de vot au fost furati joi din Biroul Electoral Municipal (BEM) Bucuresti, desi cladirea este pazita de jandarmi.

Doi saci "electorali" au fost furati joi chiar din Sala Polivalenta, care gazduieste sediul BEM Bucuresti, sustin surse din Politia Capitalei. Sacii ar fi fost furati de un necunoscut, care i-a abandonat pe o alee din apropierea Salii Polivalente, pentru ca unul dintre consilierii Prefecturii Bucuresti, aflat in cladire, l-a observat pe hot si a tipat la el. Consilierul a alertat Politia Capitalei, intrucit jandarmii insarcinati cu paza institutiei nu erau in preajma. Comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, a declarat pentru Cotidianul ca Sectia 14 a demarat deja o ancheta pentru a depista identitatea hotului. Pe de alta parte, Marius Militaru, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Bucuresti, a precizat ca paza cladirii era asigurata de un singur jandarm si ca angajatii Prefecturii aveau sarcina legitimarii persoanelor care intentionau sa intre in Sala Polivalenta. Prefectul Capitalei, Catalin Diaconescu, a acuzat insa Jandarmeria pentru faptul ca nu a asigurat paza intregii cladiri, desi a recunoscut ca doar angajatii Prefecturii aveau acces in cladire.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.