Doua romane noi au aparut in Colectia Scribum-ad-Notarium a Editurii Pro...   Dulcea plictiseala Volumul "Dulcea plictiseala" este al doilea roman scris de Françoise Sagan, la fel de provocator si de indraznet pentru vremea l
Doua romane noi au aparut in Colectia Scribum-ad-Notarium a Editurii Pro...   Dulcea plictiseala Volumul "Dulcea plictiseala" este al doilea roman scris de Françoise Sagan, la fel de provocator si de indraznet pentru vremea lui pe cat fusese succesul mondial "Bonjour, tristesse". Dominique se indragosteste de un barbat casatorit, Luc, unchiul iubitului ei. Ea descopera astfel simplitatea unei aventuri extraconjugale, nepasarea, satisfactia, dar si singuratatea si adulterul.   Orasul nisipurilor Volumul te prinde de la primele pagini in vartejul unui noian de aventuri enigmatice si pasionante. Un arheolog, aflat in cautarea unor manuscrise maniheiste in ruinele oraselor Asiei Centrale, trezindu-se in mijlocul unei furtuni teribile de nisip, participa la renasterea misterioasa a unui oras demult disparut, se amesteca printre negustori si cumparatori in mijlocul bazarului si al caravanelor. Un roman unic al marelui autor francez Marcel Brion, un roman invaluit in mister, dragoste si aventura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.