Asociatia Patronala a Turismului Iesean a lansat oficial Biroul de Informare Turistica din Iasi si a anuntat castigarea licitatiei pentru un proiect de cooperare transfrontaliera Romania - Republica Moldova, destinat promovarii turismului, cu finanta
Asociatia Patronala a Turismului Iesean a lansat oficial Biroul de Informare Turistica din Iasi si a anuntat castigarea licitatiei pentru un proiect de cooperare transfrontaliera Romania - Republica Moldova, destinat promovarii turismului, cu finantare integrala europeana. Cu aceasta ocazie, conducerea asociatiei a prezentat si bilantul pentru aproape cei doi ani de activitate de la infiintare, precum si proiectele pentru anul viitor. "Este vorba despre un proiect de cooperare transfrontaliera intre Romania si Republica Moldova. Obiectivele acestui proiect constau in sustinerea si dezvoltarea infrastructurii si serviciilor turismului transfrontalier, in realizarea unui management comun de promovare", a declarat Claudia Grigorii, vicepresedintele APTI Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.