Intimidare. "Silvia Conti" a Romaniei si-a gasit gardul casei vopsit in negru Celebrul procuror Constanta Carstea este terorizata din nou, in timp ce se ocupa de cateva dosare importante. Ea s-a trezit cu gardul casei noi, in care nici n-a apucat sa
Intimidare. "Silvia Conti" a Romaniei si-a gasit gardul casei vopsit in negru Celebrul procuror Constanta Carstea este terorizata din nou, in timp ce se ocupa de cateva dosare importante. Ea s-a trezit cu gardul casei noi, in care nici n-a apucat sa se mute, vopsit in negru. Vecinii fac pe niznaiu, spunand ca nu au vazut nimic suspect si nici nu au auzit vreun zgomot. Constanta Carstea spune, insa, ca politia cerceteaza si are deja cativa suspecti. "Nu pot sa va spun cine sunt acestia deoarece cazul e inca in desfasurare, insa avand in vedere ca am pe rol cateva dosare grele, pentru DNA, unii suspecti sunt si din randul mafiei arabe. Saptamana viitoare, dupa alegeri, ma voi adresa direct presedintelui tarii, domnului Traian Basescu, si ii voi expune toate cazurile aflate pe rol si tot ceea ce mi s-a intamplat. Sper ca Politia Romana sa isi faca datoria cat mai repede. Oricum, voi fi prezenta si intr-o emisiune televizata, in care vreau sa spun o gramada de lucruri nestiute inca de marele public". In urma cu peste zece ani, procurorul a fost amenintat cu moartea dupa ce a dispus arestarea cunoscutului om de afaceri Zaher Iskandarani. Ea a fost poreclita atunci "Silvia Conti" a Romaniei, aluzie la vestita anchetatoare anti-Mafia din filmul italian "Caracatita".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.