Cornel Dinu isi va lansa astazi, la targul de carte "Gaudeamus", romanul autobiografic "Zambind din iarba". Nascut in acelasi an, 1948, cu clubul Dinamo, a jucat 75 de meciuri pentru echipa nationala si a castigat tot ce se putea in competitiile int
Cornel Dinu isi va lansa astazi, la targul de carte "Gaudeamus", romanul autobiografic "Zambind din iarba". Nascut in acelasi an, 1948, cu clubul Dinamo, a jucat 75 de meciuri pentru echipa nationala si a castigat tot ce se putea in competitiile interne cu formatia "alb-rosie". Cei mai in varsta il cunosc ca pe un fundas de fier, cei mai tineri l-au vazut in ipostazele antrenorului, ministrului, conducatorului de club sau a jurnalistului. Toti au ocazia sa-l regaseasca, acum, in cea a scriitorului. "Nu scrie cu condei de trandafir sau condei de vita. Are un stil ironic, abrupt si uneori neprecaut. Si, totusi, ce semne ale mirarii stau la izvorul povestilor sale", crede Fanus Neagu in prefata acestei carti. Noi, mai modesti, va invitam sa o cititi, pentru ca merita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.