Klaus Johannis, primarul Sibiului, e obligat sa returneze BMW-ul primit la inceputul "mandatului" deoarece anul de suprematie culturala a orasului e aproape de final. Desi spune ca nu a avut nicio problema cu masina, edilul sustine ca nu si-ar cumpa
Klaus Johannis, primarul Sibiului, e obligat sa returneze BMW-ul primit la inceputul "mandatului" deoarece anul de suprematie culturala a orasului e aproape de final. Desi spune ca nu a avut nicio problema cu masina, edilul sustine ca nu si-ar cumpara un BMW. Nu ca n-ar avea bani, ci pentru ca, spune el, "ar fi o cheltuiala disproportionala cu efectul". Inainte de a primi BMW-ul cadou de la partenerii proiectului "Sibiu - Capitala Culturala", acesta a condus un Audi. In plus, nu rateaza nicio lansare de automobile, mai ales ca finul sau este dealer Opel. Primarul e foarte atasat de masina pe care o conduce si prefera sa se urce la volan, chiar daca are de strabatut numai cateva zeci de metri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.