Incitant. Diva americana a mancat in China fructe intr-un mod provocator Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, nu rateaza nicio ocazie sa faca show oriunde merge. Invitata la premiile MTV pentru moda de la Shanghai, ea nu s-a sfiit sa apara
Incitant. Diva americana a mancat in China fructe intr-un mod provocator Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, nu rateaza nicio ocazie sa faca show oriunde merge. Invitata la premiile MTV pentru moda de la Shanghai, ea nu s-a sfiit sa apara in tinute extrem de provocatoare, dandu-se in spectacol in fata fotografilor. Inclusiv la restaurantele unde a mers sa ia masa, Paris a tinut mortis sa demonstreze ca poate fi sexy si atunci cand mananca. Desi initial a cam strambat din nas la mancarea chinezeasca, ea a acceptat pana la urma sa manance din delicatesele oferite de gazdele ei. Daca supa a mancat-o linistita, cand a venit vorba de desert, "frigarui" de fructe, Paris a adoptat o atitudine foarte indrazneata, gustand provocator din acestea. Pe durata vizitei in China, starleta n-a ratat ocazia sa cutreiere prin magazinele locale, de unde a cumparat o multime de haine. Inainte de a pleca, Paris s-a plimbat pe strazile din Shanghai si s-a fotografiat cu localnicii, impreuna cu un urs panda din plus.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.