Pasionata. Stirista de la Pro TV conduce acum un automobil de teren, dupa ce in decursul ultimilor ani i-au trecut prin garaj aproape toate modelele celebrei marci Prezentatoarea principalului jurnal de week-end de la Pro TV are o pasiune de-a drept
Pasionata. Stirista de la Pro TV conduce acum un automobil de teren, dupa ce in decursul ultimilor ani i-au trecut prin garaj aproape toate modelele celebrei marci Prezentatoarea principalului jurnal de week-end de la Pro TV are o pasiune de-a dreptul costisitoare. Ieseanca Oana Andoni este indragostita de automobilele Mercedes si, intr-un timp extrem de scurt, a reusit sa schimbe cel putin trei modele ale fabricantului german. Zilele trecute, blonda a fost surprinsa de paparazzii Cancan la volanul unui autoturism de teren Mercedes ML nou-nout, cel mai mare dintre bolizii Mercedes, cu un pret pe masura, modelul full-option ajungand la peste 100.000 de euro. Cu toate acestea, Oana si-a inceput modest, daca se poate spune asa, "cariera" de sofer de Mercedes. Prima sa masina a fost una din Clasa A. Pretul acesteia se invarte in jurul a 20.000 de euro. A urmat una din Clasa B, in valoare de aproximativ 25.000. Urmand ordinea alfabetica, dar si sporirea performantelor masinii pe care o conduce, stirista a trecut la Clasa C, facand pasul de la autoturismul de oras, cu dimensiuni reduse, la cel de lux, inscris in categoria limuzinelor, al carui pret poate ajunge si la 50.000 de euro. Acum, ca se anunta o iarna grea din punct de vedere meteorologic, Oana Andoni a facut saltul cel mare si a ajuns la volanul unui ML, cu care va face fata, fara probleme nametilor prognozati. Se pare ca pasiunea pentru Mercedes este imprumutata de la sotul ei, Catalin Stoica, in momentul de fata director in cadrul reprezentantei auto. Ca orice firma care se respecta, probabil ca angajatii beneficiaza de discounturi, promotii si diverse facilitati, fapt care justifica viteza cu care protevista isi schimba masinile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.