Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a anuntat ieri ca postul de televiziune Antena 1 a castigat drepturile de televizare a meciurilor echipei nationale de seniori pe o perioada de doi ani, incepand cu data de 1 ianuarie 2008, platind 2,6 milioa
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a anuntat ieri ca postul de televiziune Antena 1 a castigat drepturile de televizare a meciurilor echipei nationale de seniori pe o perioada de doi ani, incepand cu data de 1 ianuarie 2008, platind 2,6 milioane de euro. Lupescu a spus ca TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D si Telesport au oferit 2,25 milioane, iar Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet, numit A. Pachetul B oferit de FRF, care include dreptul de a transmite inregistrat in highlights meciurile oficiale ale echipei nationale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret si meciurile oficiale si amicale ale selectionatei Under 18, a fost castigat de TVR, care a oferit 600.000 de euro.
Lupescu a mentionat ca, daca negocierile individuale pentru semnarea contractului cu cele doua posturi castigatoare - Antena 1, respectiv TVR - ale pachetelor oferite de FRF vor esua, Federatia Romana de Fotbal va demara discutii cu celelalte televiziuni.

>> Procesul de organizare a procedurii de achizitie va fi administrat de Sport Evolution Group, agentul exclusiv pentru activitatile de marketing ale FRF.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.