Jucatorul lui AC Milan, Kaka, a fost anuntat deja ca fiind castigatorul Balonului de Aur, informeaza ziarul italian Corriere della Sera, anuntul oficial urmand se va faca insa pe data de 2 decembrie la Paris. THE BEST. Kaka a avut o contributie i
Jucatorul lui AC Milan, Kaka, a fost anuntat deja ca fiind castigatorul Balonului de Aur, informeaza ziarul italian Corriere della Sera, anuntul oficial urmand se va faca insa pe data de 2 decembrie la Paris. THE BEST. Kaka a avut o contributie impresionanta la castigarea de catre AC Milan a Ligii Campionilor in acest an, cand atacantul brazilian a fost golgheterul competitiei. Pentru urmatoarele locuri pe podium se bat coechipierul lui Kaka, Andrea Pirlo, portughezul Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, si argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona. Kaka este al saselea jucator de la AC Milan care ar cuceri Balonul de Aur, dupa Gianni Rivera (1969), Ruud Gullit (1987), Marco van Basten (1988, 1999, 1992), George Weah (1995) si Andrei Sevcenko (2004).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.