Sambata, de la ora 13.00, in Carrefour Orhideea se lanseaza "Harry Potter si Ordinul Phoenix" pe DVD. Evenimentul tine doua ore pentru ca invitatul lansarii e cunoscutul iluzionist Johannes, dar si pentru ca spectatorii sunt intampinati cu surprize.
Sambata, de la ora 13.00, in Carrefour Orhideea se lanseaza "Harry Potter si Ordinul Phoenix" pe DVD. Evenimentul tine doua ore pentru ca invitatul lansarii e cunoscutul iluzionist Johannes, dar si pentru ca spectatorii sunt intampinati cu surprize. Pe una dintre ele o dezvaluim: fiecare cumparator al DVD-ului va fi premiat pe loc, nu doar sambata, ci in tot weekendul si in toate marile centre comerciale din Bucuresti. "Harry Potter si Ordinul Phoenix", lansat pe DVD de Pro Video, cuprinde pe langa film un bonus consistent: "Secretele ascunse ale lui Harry Potter", "Pe urmele lui Tonks: Natalie Tena este gazda unui tur pe platourile de filmare", "Harry Potter: Magia montajului - Regizorul David Yates si monteurul Mark Day ne arata importanta pe care o are un montaj bun". Pretul recomandat al DVD-ului este de 59,9 lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.