Dupa luni intregi de asteptari, localnicii din comuna Paunesti, judetul Vrancea, au primit in sfarsit un semn ca fiica presedintelui, Ioana Basescu, ar putea veni notar in localitate. "A venit soferul ei joi, pe la pranz, si a inspectat casa unde ur
Dupa luni intregi de asteptari, localnicii din comuna Paunesti, judetul Vrancea, au primit in sfarsit un semn ca fiica presedintelui, Ioana Basescu, ar putea veni notar in localitate. "A venit soferul ei joi, pe la pranz, si a inspectat casa unde urmeaza sa se deschida notariatul. N-a stat decat vreo 15 minute, nu a vorbit cu nimeni", a declarat viceprimarul din Paunesti, Dorel Novac. Primarul comunei, Vasile Dimitriu, e aproape sigur ca Ioana Basescu isi va face curand aparitia. "Am remarcat ca zilele acestea a inceput sa iasa fum pe cos. Nu cred ca incalzesc casa daca nu se muta cineva aici", a declarat Dimitriu pentru CANCAN. Fiica cea mare a presedintelui a primit repartitie ca notar in Paunesti in primavara, dar, desi a inchiriat deja o vila in centrul comunei pentru a-si deschide cabinetul, nu si-a inceput inca activitatea. Pana acum, vila nu a fost nici macar mobilata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.