Dragoste parinteasca. Fata de 17 ani a muzicianului doarme pe hol pentru ca parintii ei se lupta la tribunal pentru o camera Cunoscutul compozitor Horia Moculescu se judeca, de aproape trei ani, cu fosta sotie, pentru o camera in imobilul in care lo
Dragoste parinteasca. Fata de 17 ani a muzicianului doarme pe hol pentru ca parintii ei se lupta la tribunal pentru o camera Cunoscutul compozitor Horia Moculescu se judeca, de aproape trei ani, cu fosta sotie, pentru o camera in imobilul in care locuiesc amandoi, dar pana acum a pierdut fiecare etapa a procesului. La mijloc, in razboiul purtat de fostii soti, este fiica lor, acum in varsta de 17 ani. Initial, in 1998, dupa divortul compozitorului, fetita a fost incredintata mamei, iar prin sentinta judecatoreasca, apartamentul dintr-o vila de pe strada Brezoianu, in care locuiau cu chirie la stat, a fost impartit. Singurul motiv pentru care Rodica Moculescu a primit o camera in plus a fost cresterea copilului. Fostii parteneri de viata au convietuit ani buni sub acelasi acoperis, chiar daca, intre timp, femeia si-a adus un alt barbat. Situatia s-a schimbat in 2004, cand compozitorul a obtinut in justitie reincredintarea minorei Mihaela Nidia Moculescu, pentru ca mama ei avea dificultati financiare. Horia Moculescu si-a dat apoi in judecata fosta sotie, pentru a redobandi camera copilului. Copilul, executat silit Dupa ce hotararea de reincredintare a ramas definitiva, in toamna anului 2005, situatia a devenit intr-atat de tensionata, "incat mama si-a obligat fiica sa-si ia lucrurile din camera in care ea locuia dintotdeauna cu argumentul ca o detine prin contract de inchiriere si trebuie sa se mute intr-o camera ce apartine tatalui", dar nu inainte de a-i transmite, propriului copil, o notificare prin executor judecatoresc, se arata in documentele de la dosar. Adolescenta este nevoita acum sa doarma pe un hol, intrucat compozitorul are o "camera de muzica" de care beneficiaza potrivit prevederilor legale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.