Studentii din Iasi vor avea, incepand din acest weekend propriul festival de moda, care vine ca o contrapartida a proiectului esuat al Irinei Schrotter. Prima editie a Festivalului "Student Fashion Day" va incepe sambata in incinta Casei de Cultura a
Studentii din Iasi vor avea, incepand din acest weekend propriul festival de moda, care vine ca o contrapartida a proiectului esuat al Irinei Schrotter. Prima editie a Festivalului "Student Fashion Day" va incepe sambata in incinta Casei de Cultura a Studentilor. La acest eveniment isi vor prezenta colectiile si firme importante din Iasi, ca Nelmar, Pogany, Just Me, B.U., Unique, Sofia Man sau Lisca. Evenimentul se afla la prima editie in Iasi si este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Iasi. La realizarea acestui proiect au mai participat Alina Cosoi, managerul Agentiei de modele "Academia Show". Festivalul se va desfasura pe parcursul unei singure zile, in Sala Gaudeamus a Casei Studentilor. "Scopul acestui eveniment este acela de a promova tinerele talente din Iasi, dar si din tara. Este prima editie a Festivalului 'Student Fashion Day>> la Iasi. Evenimente de acest tip au mai avut loc in tara. Nu cred ca sunt doar studenti la Arte cei care participa la acest festival. Poate participa oricine, cu o singura conditie, aceea de a fi student", a precizat Luminita Nacu, organizatorul festivalului. Orasele care vor fi reprezentate in cadrul acestei manifestari sunt Galati, Ploiesti, Brasov, Cluj, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Timisoara si Pitesti. >n cadrul evenimentului vor participa noua case de cultura din tara, cu una sau mai multe colectii realizate de catre studenti. Cat despre numele importante care se vor implica in proiectul "Student Fashion Day", Nelmar, Pogany, Just Me, B.U., Unique, Sofia Man sau Lisca sunt doar cateva dintre firmele de renume care isi vor prezenta colectiile in cadrul festivalului.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.